Gamogen atau Zaniplus Pilihan Ibu selepas Bersalin ?

GAMOGEN atau ZANIPLUS

Mana satu pilihan ibu selepas bersalin ?
Sama ada Ceaser atau Normal...Jom akak ceritakan pengalaman akak sendiri...

2009. Ini anak pertama...Hensem boy... 3.46 kg , bersalin Normal..Alhamdulillah...
Masa ni amik Gamogen...atas nasihat sil... :) pengalaman bersalin anak sulung ? urghh..tak terungkap dengan kata-kata...kan..... Luka cepat sembuh... Badan rasa segar dan sihat bertenaga dan satu lagi...peranakan cepat kecut... 

2010. Anak ke dua. Baby boy juga :) ...Alhamdulillah... selamat melahirkan baby boy dengan berat 3.8 kg secara normal... memang kena epi juga time nih sebab baby beso...
Anak ke dua ni..amik Zaniplus pulak...nak merasa kesannya sendiri... Ok juga... Cuma...jahitan yang panjang..ambil sedikit masa ...yang ini...2 botol Zaniplus...

2016. Alhamdulillah... Preggy dan selamat bersalin anak ke 3... Kali ni baby girl ... Dah ada kawan akak... 2.7kg Normal dan kena induce. Kali ni leaking dan bersalin awal 36 week... kali ni merasa makan Rejusol...sebab itu jer stok yang ada kat dalam peti... hihii..citenyer..tak sempat nak prepared macam yang sebelum-sebelum ni... Alhamdulillah...semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan oleh Allah SWT. Kali ni.. hari ke 6 peranakkan dah kecut...Bezanya...masa preggy memang dah amalkan Gamogen...baby kuar pun bersih kata nurse.


Itu lah dia serba sedikit pengalaman saya dan suplimen Healin selepas bersalin / semasa berpantang. Bagus sebab selepas bersalin dah terus boleh ambil. Guna sudu sahaja. Akak amalkan 2 sudu sehari. Tak ada HERBA dalam produk suplimen Healin dan ianya tidak panas. Jadi ibu-ibu atau bapa tak perlu risau untuk consume  semasa anak kena jaundis .

Jangan lupa Bismillah dan selawat serta niat yer.. :) 
Semoga dipermudahkan...

Gamogen RM 127.00 / 500 ml
Rejusol RM 80.00 / 350 ml
Zaniplus RM 75.00 / 350 ml

Boleh Call . sms . wassup untuk pesanan atau pertanyaan.
011 3224 9289 / 011 3224 9288 INA @THE POWER OF REJUVENATION
#HouseOfHealin
#Ina@CINENKulim


Popular posts from this blog

Supplemen Kesihatan - Zaniton

Set Penjagaan Wajah MIRA Q - AG 2000