Posts

Showing posts from 2016

VOUCHER RM50

Nape tak tuntut voucher RM50.00 ??

Assalamualaikum...selamat sejahtera wahai pembaca blog sekalian alam.. ;) 

Sibuk betui kebelakangan ni.. entah apa yang buat jadi macam tu ?

Okeh..takmau bebel pepanjang.. nak bagitau... mana-mana yang dah masuk #ahli @ register keahlian dengan House of Healin.. yang mana birthday bulan Disember ni.. dan Bulan Januari. Boleh hubungi akak untuk tuntutan BIRTHDAY VOUCHER RM50.00. (Pastinya tertakluk pada terma dan syarat ) 
Syaratnya: 
Buat pembelian RM100.00 dan ke atas, kita akan tolak RM50 dari Birthday VOUCHER.
Lagi...tarikhnya tidak melebihi 14 hari dari tarikh lahir. :)
Ok..jadi..pada sesiapa especially di sekitar kawasan KULIM, KEDAH Boleh mai kedai hakak di Taman Selasih (Taman Kemuning)
Call sms whatsapp 011 3224 9289.
FB PAGE -  House Of Healin Kulim
CINEN ENTERPRISE. (Nama pelik, tapi owner Melayu :) ) hihiii

Ekzema, Psoriasis Derma X House Of Healin.

Image
Rawat Dermatitis  @ Ekzema / Psoriasis  dengan Derma X.

Message Me HOHKulimAssalamualaikum dan Selamat Sejahtera.
Okay...kali ini hakak nak cakap pasal DERMA X  'vs'  Ekzema / Psoriasis ( Dermatitis ) .
Sama ada Ekzema atau Psoriasis keduanya adalah contoh penyakit kulit yang serius yang boleh membawa maut.

Taknak cakap atau ulas mengenai penyakit ekzema dan psoriasis ini sebenarnya...Nak cakap mengenai penggunaan DERMA X, PETROLEUM JELLY dan ZANIPLUS pada penghidap Ekzema / Psoriasis ini sahaja.

KESAN terhadap setiap individu adalah BERBEZA mengikut jenis dan dos pengambilan steroid sebelum-sebelumnya, faktor umur dan badan setiap orang adalah berbeza...

Jommm tengok cara pengunaan suplimen Healin.


 Sapukan Derma X Premium setiap kali selepas mandi (sekurangnya 2 kali sehari) Selepas satu jam, sapukan Petroleum jelly pada kawasan yang terlibat bagi mengelakkan kekeringan dan kegatalan melampau. Amalkan pengambilan Zaniplus bagi tujuan rawatan dalaman. Seeloknya diambil 2 kali sehari…

Rebut Peluang Dapatkan Novel Suri Hati Mr. Pilot Dari Cik Akak

Image
Rebut Peluang Dapatkan Novel Suri Hati Mr. Pilot Dari Cik Akak

"Kenapa aku nak sangat Novel Suri Hati Mr. Pilot"

Contest by blogger Cik Akak :)

Assalamualaikum...
Jom korang join contest ni... Bukan apa..For fun...asyik upload pasal kesihatan..sesekali kita join contest plak kan...

Sedikit detail contest:

" Peluang merebut Novel Suri Hati Mr. Pilot berlangsung 14 Oktober 2016 hingga 19 Oktober 2016 sahaja...Penyertaan tamat jam 12.00 malam - 19.10.2016. "


"Kenapa aku nak sangat Novel Suri Hati Mr. Pilot" 
Kenapa eyh nak sangat Novel Suri Hati Mr. Pilot. ? Sebenarnya...pernah berangan jadi Pilot dulu...jadi bila tak dapat jadi pilot...dapat suami keja pilot pun jadilaa...Ermm..tak dapat juga...ermm..dapat Novel pun jadilaa...Berangan..memang tak laa...mana tau ada tuah dapat novel tajaan Cik Akak..untungla...


MIRALIN - House Of Healin.

Image
Miralin

Kulit sensitif  ? Rosak akibat salah guna produk ? Perlukan sesuatu untuk memulihkan kulit wajah anda ?


Miralin diformulasi khusus untuk mempertingkatkan proses rejuvenasi kulit dan  pemulihan kulit. 
Mengandungi 100% kandungan klorofil asli dan sumber keperluan protein.
Miralin merupakan krim yang ideal untuk PEMULIHAN dan PENJAGAAN kulit.


RM 39.00 

Hubungi 011 3224 9288 / 011 3224 9289 INA Kos postage RM 6.00 Sem / RM 8.00 S/S / Labuan

Notis harga baru Produk Healin.

Image
MULAI OKTOBER 2016

Kanser Tahap 4 Sembuh Dengan Gamogen

Image
Kanser Tahap 4 Sembuh dengan amalkan Gamogen ?!

"Dah macam-macam ubat, dah macam-macam ikhtiar dah cuba. Tapi masih sama. Sebut saja dimana...semua dah pi.. duit ringgit tu tak boleh kira dah banyak keluaq. Keadaan sama juga. Makcik redha saja laa...Sampailaaa satu hari tu.. makcik suruh anak bawak makcik duduk depan tv. Anak makcik pun heret laa tilam , buka TV 3. Kebetulan masa tu Prof Datuk Dr Hassan tengah bercakap (program Rahsia Keajaiban Healin ) makcik tergerak nak cuba.. untuk kali vterakhir. Anak makcik telefon kat no telefon yang ada tu.. Itu yang makcik boleh amal Gamogen. Alhamdulillah...lepas 3 botol..makcik dah boleh bangun sapu-sapu sampah...
Dalam setahun macam tu.. pulih dah.. rasa lebih sihat...memang tak sangka...kanser pun dah tak ada...dulu..nak angkat tangan pun tak boleh.
Kawan-kawan kat kampung ni..ada yang jadi macam makcik. Tapi...tak sembuh..ada yang meninggal dah... Bila tanya..rupanya depa ambik sebotoi saja untuk cuba. " makcik Khatijah, bekas pen…

Gamogen atau Zaniplus Pilihan Ibu selepas Bersalin ?

Image
GAMOGEN atau ZANIPLUS

Mana satu pilihan ibu selepas bersalin ?
Sama ada Ceaser atau Normal...Jom akak ceritakan pengalaman akak sendiri...

2009. Ini anak pertama...Hensem boy... 3.46 kg , bersalin Normal..Alhamdulillah...
Masa ni amik Gamogen...atas nasihat sil... :) pengalaman bersalin anak sulung ? urghh..tak terungkap dengan kata-kata...kan..... Luka cepat sembuh... Badan rasa segar dan sihat bertenaga dan satu lagi...peranakan cepat kecut... 

2010. Anak ke dua. Baby boy juga :) ...Alhamdulillah... selamat melahirkan baby boy dengan berat 3.8 kg secara normal... memang kena epi juga time nih sebab baby beso...
Anak ke dua ni..amik Zaniplus pulak...nak merasa kesannya sendiri... Ok juga... Cuma...jahitan yang panjang..ambil sedikit masa ...yang ini...2 botol Zaniplus...

2016. Alhamdulillah... Preggy dan selamat bersalin anak ke 3... Kali ni baby girl ... Dah ada kawan akak... 2.7kg Normal dan kena induce. Kali ni leaking dan bersalin awal 36 week... kali ni merasa makan Rejusol...sebab itu…

HALAL HEALIN

Image
BEST HALAL SAINTIS
Assalamualaikum dan salam sejahtera... Semoga semuanya dalam keadaan baik dan sihat sejahtera. HALAL... Suplemen Healin sejak dulu diketahui dibuat, dianalisis, diselidik oleh seorang SAINTIS MELAYU. Prof Datuk DR Hassan Yaakub.  Hari ni akak nak share Sijil Halal TERBARU.



DIANUGERAHKAN SEBAGAI TOKOH HALAL SCIENTIST.

Alhamdulillah...produk Healin telah membantu dalam kesembuhan pelbagai jenis penyakit ramai orang dengan dari Allah SWT...

Call . sms . wassup 
011 3224 9289 / 011 3224 9288 INA
HOUSE OF HEALIN Taman Kemuning, Kulim , Kedah
@Cinen Enterprise ( INA )

Tawaran Jimat Gamogen sehingga 17.7.2016

Assalamualaikum...salam sejahtera...
Selamat berhari raya dari keluarga House Of Healin Kulim...

Alhamdulillah...sebulan puasa kali ini...sampai hari raya...kurang kedengaran kes-kes mercun makan tuan...kan...

Kes kemalangan masih ada...Alhamdulillah...sedikit berkurangan berbanding tahun sebelum ini...

Oklah...kita cerita pasal Gamogen plak...ada offer harga JIMAT tau...normal price Gamogen RM 122.90. Bersempena bulan ramadhan dan sambutan syawal tahun ini...promosi harga jimattt Gamogen hanya RM109.90 sahaja... Haaaa..rugi tak grab awai-awai...sebab tarikh akhir adalah pada hari Ahad nanti 17.07.2016. 
 Jadinya..kepada semua...tak kisahlah...yang baru nak cuba atau yang dah regular amalkan Gamogen..boleh cepat-cepat grab. Boleh juga buat pesanan dari kami...Whatsapp 01132249289 / 01132249288.

Bestnya..Untungnya amalkan Gamogen ni...bukan sekadar bermanfaat untuk kesihatan sahaja..malah untuk kecantikan juga...kesannya...sama macam kita amik kolagen tau...gebu kulit akibat fungsi gamodulin…

Pembekal Tenaga : Gamogen & Maduka Estonian Honey

Image
Gamogen baru RM 122.90
Maduka Estonian Honey RM 71.90

Mingguan Wanita 3 Jun 2016
Maduka Estonian - membekalkan tenaga bagi mengelakkan keletihan.
Gamogen 500ml - Pilihan terbaik untuk seisi keluarga.
I like You Like 👍👍👍











Hara


Kulit Berjeragat ? Pigmentasi ? Tona tidaksekata? Penuaan?

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera... Salam satu Ramadhan buat semua...selamat berpuasa... :)
Bila usia meningkat...kolagen semakin berkurang..begitu juga elastisiti kulit... :(  Tambahan ..bila kulit wajah sering terdedah pada sinaran UVA dan UVB yang merosakkan kulit tanpa perlindungan...ini membuatkan penuaan pramatang, pigmentasi, jeragat dan sebagainya...
Jom tengok apa yang sesuai untuk masalah PIGMENTASI, BERJERAGAT , Tona tidak sekata...Sebab bukan semua produk di pasaran Selamat digunakan dan berkesan untuk kulit kita kan ?...
Especially untuk wanita/ lelaki yang berkerjaya dan perlu bertemu dengan ramai orang...tak dilupakan..kaum lelaki juga...sebab apa yer saya cakap kaum lelaki.. Yup...Ada juga pelanggan kami terdiri dari kaum lelaki...menggunakan rangkaian SkinCare AG2000 untuk penjagaan kulit...
MIRA Q SET with O2 Bubble Cleanser dan MIRA Q SET with Facial Cleanser







Berkesan bagi mengatasi masalah pigmentasi kulit, tompok penuaan, bintik-bintik hitam serta tona kulit tidak sek…