Posts

Showing posts from November, 2012

PRODUK KECANTIKAN AG2000

Image
PRODUK KECANTIKAN -AG 2000


1- PEMBERSIHAN
2- PERAWATAN
3- PEMBEKAL ZAT
4- PERLINDUNGAN
5- AKSESORI
6- KOSMETIK














































Kesan hebat produk House Of Healin

Testimoni sebenar di MEDIA-media...
http://www.hmetro.com.my/articles/KesanhebatprodukHouseofHealin/Article/
Kesan hebat produk House of HealinOleh Norhayati Nordin yati@hmetro.com.my
KECANGGIHAN teknologi kini membolehkan pelbagai produk kesihatan dihasilkan untuk  membantu merawat penyakit. Sama ada produk herba mahu hidupan laut, kajian dibuat  untuk memastikan ia sesuai dan berkesan ke atas sesuatu penyakit yang dihidapi manusia. Sehubungan itu, menerusi program kesihatan Aku Ingin Sihat yang ke udara di Astro Prima (Saluran 105), jam 6 petang ini dengan siaran ulangan setiap Jumaat (6 petang),  penonton dapat menyaksikan dua kes penyakit yang dirawat menggunakan  produk House of Healin. Dalam kes minggu ini, diketengahkan kisah pesakit Syndrome  Klippel Treaunay Webber, Nurul Misra Hasmili  dari Kulim, Kedah. Gadis berusia 13 tahun itu, dikesan menghidap penyakit berkenaan  sejak dilahirkan. Pun begitu, penggunaan produk Healin kembali menyinari hidupnya.
Pada awal kisahnya, pasangan Kalsom B…

PRODUK HOUSE OF HEALIN

Image
Terbahagi kepada 2 iaitu
PRODUK SUPPLEMEN KESIHATAN
PRODUK BERASASKAN GAMAT
1. PRODUK SUPPLEMEN KESIHATAN




- SUPPLEMEN KESIHATAN    > Gamogen Premium    > Gamogen Klasik    > Imunol    > Gamatol    > Rejusol    > Zaniton    > Zaniplus    > Maduka


- MINUMAN TENAGA HEALIN
   > Gamavita


- PENJAGAAN DIRI
   > Penjagaan Badan
LukanoGamarubLiniment OilDerma-XMirakel SoapBody Shampoo GamatFeminine WashPelembap Krim Mandian
   > Penjagaan Rambut
Syampu Penjagaan Kulit KepalaPerapi Susu RambutSyampu Rambut 2 dalam 1
   > Penjagaan Muka Dan Kulit
Pembersih Wajah BonalinPelembap Wajah BonalinPelembap Badan Bonalin
   > Penjagaan Mulut
Gamadent (Airless Pump)Gamadent Toothpaste
- PENJAGAAN BAYI
Syampu Mandian Bayi MY BABYSyampu Rambut Bayi MY BABY
- PENJAGAAN RUMAH Anti Dust Mite SprayHealin AllergyCover Bed Cover (KING)Healin AllergyCover Bed Cover (QUEEN)Healin AllergyCover Bed Cover (SINGLE)Healin AllergyCover Pillow CoverHealin AllergyCover Bolster Cover





Supplemen Kesihatan

MINUMAN TENAGA HEALIN-GAMAVITA


GAMAVITA PEMBEKAL KHASIAT & TENAGA TERUNGGUL
Minuman yang mengandungi sebatian rejuvenasi sel iaitu Gamodulin, Madu, Ginseng, Vitamin B Kompleks dan Zat Mineral Semulajadi. Menyegarkan, melegakan, lazat, berkhasiat dan pemulihan secara semulajadi.
Membekalkan tenaga semulajadi & meningkatkan kecergasan minda. Minuman pembekal tenaga yang memberikan nutrient penting dan meningkatkan kecergasan badan dan minda.  Ia mampu membantu mengurangkan stres, menambah tenaga, menyembuhkan luka dalaman dan melegakan ulser gastrik.
Kebaikan Minuman Tenaga GAMAVITA Mengurangkan rasa mengantuk selama 4 jamMerangsang tenagaMelancarkan sistem penghadaman badanMelegakan ulser dan gastrikMengurangkan kelesuan dan keletihan badanMeningkatkan staminaMemberi tenaga dengat cepat
Antara bahan utama di dalam Minuman Tenaga Gamavita GAMODULIN MADU  GINSENGTAURINA

Saiz 150ml X 6 botol / Pek Harga RM22.20 (Sem. Malaysia)  RM 25.60 (Sabah/Sarawak)
Saiz 2 botol Harga RM 7.40 (Sem. Malaysia)…

Supplemen Kesihatan

Image
MADUKA
Tentu kita tertanya tanya apa yang bestnya MADUKA nih kan...sebenarnya MADUKA dari HEALIN ni di sediakan khas tanpa melibatkan proses pemanasan dan tapisan melampau bagi mengekalkan kandungan enzim dan khasiatnya. Kajian telah menunjukkan bahawa MADUKA membekalkan Vitamin, Mineral, Asid Amino dan Madu Acasia.

Khasiat MADUKA

Sebagai antioksida yang menghalang dari kerosakan sel oleh toksin dan radikal bebas.Melegakan batuk dan sakit tekakMelegakan ulser gastrikMencegah jangkitan bakteriaMelancarkan pencernaan ususKulit dan rambut yang lebih cantik dan sihatCakap pasal cantik dan sihat nih, banyak jer yang nak tahu kan...ok..next entry saya nak bagi tips menggunakan MADUKA untuk kecantikan kulit...

Nak order online? Boleh jaaaa...sila inbox/email/ msg saya ke houseofhealin.kulim@gmail.com / 014 254 1884.

# Sesuai untuk dewasa dan kanak kanak. Tapi tidak sesuai untuk bayi
# Boleh di sapu terus pada roti
# Dimakan terus 2 sudu
# Di bancuh bersama air suam dan perahan air limau.

Supplemen Kesihatan

Image
REJUSOL
Assalamualaikum....selamat sejahtera...Salam Jumaat ...Rejusol...apa bestnya Rejusol nih? Rejusol sebenarnya antara produk terkini dari rangkaian produk HEALIN yang pastinya baik dan berkualiti. Kuasa Gamodulin merangsang penyembuhan dan meningkatkan tahap kesihatan badan dengan cara memperlahankan penimbunan sel-sel rosak dalam badan. Diperkaya dan diperkuatkan dengan Omega-3, Beta Karotena, Bromelain, dan vitamin B1 & B6 menjadikan Rejusol supplimen paling kesihatan paling istimewa. Kandungan Omega-3 membantu melancarkan peredaran darah, mempertingkatkan fungsi-fungsi saraf dan membantu mengurangkan paras kolesterol dalam darah. Kandungan beta Karotena pula membantu melindungi sel-sel badan dari kesan kemusnahan radikal bebas, membekalkan Vitamin A serta menguatkan daya pertahanan badan dari jangkitan kuman dan kanser. Ia ssuai di gunakan sebagai supplemen harian untuk merangsang kesegaran badan dan menahan kemerosotan fungsi-fungsi tisu dan organ dalam badan.

Khasiat / ke…

Facial Oh Facial

Image
Facial





Dah tengah tengah malam nak juga sambung sedikit lagi mengenai pakej rawatan muka a.k.a facial di House Of Healin Kulim. Ada 6 menu pilihan buat anda. Nak yang cepat atau pun yang bleh santai santai rehatkan diri?...itu pilihan anda. Cepat tu taklah cepat... Lebih kurang 45 minit untuk anda nikmati facial basic nih.
Menu Facial 1. Simple Facial (45 minit) RM 25.00
2. Facial AG2000 (1 jam 15 minit) RM 35.00
3. Facial Seri AG2000 (1 jam 45 minit) RM 45.00
4. Facial Treatment AG2000 (2 jam 30 minit) RM 65.00
5. Facial Resdung (25 minit) RM 25.00
6. Facial Seri Resdung (1 jam 30 minit) RM 50.00
ada pula menu add on...
Add On 1. Detox Powder Mask AG2000 RM 10.00
2. Eye Massage with AG2000 Eye Cream RM 15.00
3. Anti-Wrinkle Ampoule RM 20.00
4. Moisturising Ampoule RM 20.00
Untuk facial dan massage sila hubungi talian 014-2541884 / 04-5512245 untuk temujanji bagi mengelakkan dari anda menunggu dalam waktu yang lama. Siapa pun tak suka menunggu lama lama kan kan kan...... :) Sebelum terlupa.....facial terbu…

Hubungi Kami

Hubungi Kami
Bagaimana? Melalui email houseofhealin.kulim@gmail.com atau boleh juga  telefon/sms ke 014-2541884 / 01132249289

facebook page: House Of Healin Kulim --->
 atau Friend Page Cik Healin Kulim
Kedai kami "House Of Healin" terletak di
 No. 586, Ground Floor, Lorong Kemuning1, Taman Kemuning,
 09000 Kulim Kedah Darul Aman. (Cinen Enterprise) (PG0180823-V)
Sederet pejabat SOCSO, Court Mammoth serta Butik Anakku

Untuk ke tempat kami sila klik link dibawah.

Click for direction

Supplemen Kesihatan

Image
GAMATOL
Formulasi unik yang memaksimumkan kebolehan badan untuk mengganti dan menyingkir sel bertoksik serta mengurangkan paras kolestrol dan membantu penyembuhan luka. Mengandungi Gamodulin® dalam merejuvenasi sel-sel badan dan diperkaya dengan vitamin tambahan seperti Omega 3, Omega 6, vitamin B kompleks, vitamin E, asid amino dan zat galian lain. GAMATOL berkesan dalam merangsang kesihatan, memperbaiki sistem reproduktif, pertumbuhan otot dan saraf, menghilangkan tekanan, memperkuatkan sistem imunisasi, meningkatkan fungsi peparu dan jantung serta mengatasi keletihan badan.

Berminat dengan GAMATOL? Sila hubungi kami di talian 014-2541884 @ email ke houseofhealin.kulim@gmail.com

Supplemen Kesihatan

Image
IMUNOL
Kekuatan IMUNOL terletak pada keupayaannya dalam mengawal rangsangan sistem imunisasi badan da merejuvenasi sel sel kulit. IMUNOL sangat berkesan dalam membantu meredakan dan merawat simptom simptom seperti:
1. Asma
2. Penyakit Alahan
3. Penyakit Kulit
4. Psoriasis
5. Selsema
6. Tekanan Darah Rendah 
7. Bengkak

Harga RM114.90 (Sem. Malaysia) RM128.70 (Sabah/ Sarawak)
Saiz 350ml
Cara pengunaan 2 kali sehari, pagi dan malam semasa perut kosong.

Lagi cerita pasal IMUNOL nih. Produk yang berteknologi farmaseutik ini diperkaya dengan Gamodulin®, tulenan klorofil, madu dan vitamin terpilih ini berkeupayaan mengawal rangsangan sistem imunisasi badan dan merejuvenasi sel-sel kulit. Ia berupaya membantu meredakan dan merawat simptom-simptom seperti asma, penyakit alahan dan penyakit radang kulit.


Berminat? sila email saya di HouseOFHealin.Kulim@gmail.com atau sms ke 014-2541884

Promosi

Image
PROMOSI  Bermula pada 15 NOVEMBER - 31 DISEMBER 2012 Lamanya saya tak update blog ni yaaa...humphh..kini kembali dengan promosi hebat akhir tahun dari Healwell Pharmaceuticals...apa promosi tu yaaaa...jom tengok pilihan pilihan yang ada...Pelanggan yang di hormati, anda boleh memuat turun baucer ini di http://houseofhealin.com.my/e-shop/ atau boleh kunjungi outlet House Of Healin berhampiran.  (khas untuk pembelian secara online)




Peraduan Aku Sihat bermula pada 15 November 2012 - 15 Januari 2013
Sila ceritakan pengalaman anda dan menangi hadiah yang menarik khas untuk pelanggan House Of Healin. Sila lawati http://houseofhealin.com.my/atau kunjungi outlet House of Healin berhampiran anda.


House Of Healin Kulim...

Supplemen Kesihatan

Image
ZANIPLUS
Ini juga adalah salah satu dari Supplemen Kesihatan yang mengandungi GAMODULIN, Beta Karotena, Bromelain, Taurina, Inositol, dan vitamin B kompleks. Banyak vitamin dan mineral maka semakin banyaklah kegunaannya/ khasiatnya untuk kesihatan kita kan. Antaranya adalah untuk meningkatkan daya pertahanan badan, Mengekalkan kesihatan sel-sel dalaman, merangsang pembaharuan sel-sel dalaman yang kurang berfungsi, mempercepatkan penyembuhan akibat kecederaan luaran dan dalaman, merangsang kesegaran serta dapat mencegah Osteoporosis.

Kencing manisAsmaBatu karangParu-paru berairBatukMerangsang kesihatan jantungKanser hatiLebihan berat badanPerut kembungluka-lukadan banyak lagi......Harga RM 67.00 (Sem. Malaysia) RM 73.90 (Sabah/ Sarawak)
Serving 350ml perbottle
Berminat? Sila email, sms @ call saya okay...

Supplemen Kesihatan - Zaniton

Image
ZANITON
Sebenarnya ramai yang tak tahu dan nak tahu apa dia Zaniton ni kan...so, citer sket fasal Zaniton nih. Antara kandungan utamanya adalah Gamodulin, Omega 3 & 6, Vitamin B, Bromelain, Taurina dan Inositol. 
Siapa boleh amalkan?...Orang dewasa juga kanak-kanak boleh amalkan Zaniton neh. Yang sihat atau sakit. Sebab apa? ZANITON ni antara kegunaannya adalah untuk merangsang metabolisma badan, penyembuhan untuk luka luaran dan dalaman, membantu dalam mengekalkan kesihatan sel-sel badan dan mengelak dari berlakunya kecederaan sel-sel dalaman. Sesuai di amalkan setiap hari.
testimoni pesakit Ulser (sebelum dan selepas) Zaniton sesuai untuk: Meningkatkan daya tahan badanParu paru berairBatu karangGastrikAlahanAsmaBuasirPerut KembungLukaKencing Manisdan sebagainya...
Harga RM59.00 (Sem. Malaysia) RM 67.90 (Sabah/Sarawak)
Serving size 350ml perbottle
Sila pm, email, atau call saya untuk maklumat lanjut. Tq.