Posts

Showing posts from December, 2016

VOUCHER RM50

Nape tak tuntut voucher RM50.00 ??

Assalamualaikum...selamat sejahtera wahai pembaca blog sekalian alam.. ;) 

Sibuk betui kebelakangan ni.. entah apa yang buat jadi macam tu ?

Okeh..takmau bebel pepanjang.. nak bagitau... mana-mana yang dah masuk #ahli @ register keahlian dengan House of Healin.. yang mana birthday bulan Disember ni.. dan Bulan Januari. Boleh hubungi akak untuk tuntutan BIRTHDAY VOUCHER RM50.00. (Pastinya tertakluk pada terma dan syarat ) 
Syaratnya: 
Buat pembelian RM100.00 dan ke atas, kita akan tolak RM50 dari Birthday VOUCHER.
Lagi...tarikhnya tidak melebihi 14 hari dari tarikh lahir. :)
Ok..jadi..pada sesiapa especially di sekitar kawasan KULIM, KEDAH Boleh mai kedai hakak di Taman Selasih (Taman Kemuning)
Call sms whatsapp 011 3224 9289.
FB PAGE -  House Of Healin Kulim
CINEN ENTERPRISE. (Nama pelik, tapi owner Melayu :) ) hihiii