Posts

Tompok Hitam, Kedutan, Kulit Kering ?

Image
Assalamualaikum...
Selamat pagi semua...istimewa buat suri rumah...

Nak kongsi sikit hari ini... khasnya untuk akak akak..adik adik... yang tak nak kulit ada tompok-tompok hitam serta kedutan pramatang...

Mulai hari ini...detik ini...tiap-tiap hari, sapukan TINTED SUNSCREEN SPF 30. Harganya hanya RM35.60 sahaja untuk 15 ml dan RM70.00 bagi 30ml.

Kecik-kecik cili api tau... sesiapa yang ada masalah kulit kering pun sesuai... Tak perlu risau... Produk keluaran House of Healin telahpun merupakan produk hasil kajian SAINTIFIK Prof. Dato' Hassan Yaakub.

Berapa lama kegunaan ?
Kebiasaannya antara 2-3 bulan untuk 15 ml. 30 ml pulak..lagi laa kan..

Selamat Berkesan Berkualiti
Kulit Bertompok, sensitif, kedutan serta kulit kering. 

Whatsapp 011 3224 9289

Gamogen ! Murah dan Berkualiti

Image
Healin Gamogen Emulsion 500ml
(MAL 15075005NC)

Assalamualaikum...Selamat Petang :)

Hasil penemuan dari teknologi bioperubatan, formula istimewa  yang mengandungi Stichopus Horrens extract (Gamodulin®),  Omega 3 & 6 dari Flaxseed oil, Chlorella Pyrenoidosa dan DL-alpha tocopherol (Vitamin E) sebagai bahan aktif. Gamogen, membantu merangsang dan menjana kesihatan secara menyeluruh dengan membantu merangsang dan menjana kesihatan secara menyeluruh dengan mempercepatkan proses rejuvenasi sel-sel badan agar lebih sihat dan bertenaga.  Ia juga membantu meningkatkan sistem pertahanan badan bagi melindungi dari masalah kesihatan.

Gamogen MYR 127.00 / perbtl 500ml
Postage RM8
2btl Gamogen RM250.00
Postage RM8/free gift
3 btl Gamogen MYR 380.00
FREE POSTAGE, FREE GIFT

Hubungi 011-32249289 Ina Healin
FB : House Of Healin Kulim @Cinen Enterprise
IG : Healin Online

House Of Healin THE POWER OF REJUVENATION

Image
House Of Healin
THE POWER OF REJUVENATION !

Assalamualaikum.
Ladies semua, ni nak bagitau. Tak lama lagi House Of Healin akan launch product baru tau...Tapi, rahsia lagi. 

Okeh. Produk Healin telah dipasarkan dibeberapa buah negara luar. Antaranya Thailand, Indonesia, Qatar dan akan datang Australia.

Alhamdulillah. Kepercayaan yang diberi tak mungkin disia siakan. Terima kasih Ya Allah.

Ladies #AG2000SKINCARE adalah antara yang terbaik. Dihasilkan setelah melalui kajian demi kajian menggunakan advance technology . Tahun demi tahun, Prof Dato Dr. Hassan sentiasa membuat penambahbaikkan keatas produk sedia ada demi menyediakan produk terbaik untuk kita kaum wanita terutamanya.

Opsss...AG2000 SkinCare juga boleh digunakan oleh Tuan-tuan, encik encik okey. 

Telah lebih 15 tahun produk House Of Healin dipasaran menyajikan anda pelbagai produk Kesihatan dan Kecantikan.


Sebarang pertanyaan atau pesanan hubungi saya #InaHealin 011 3224 9289

Errr..cantik tak logo baru ? ;) terima kasih tolong jawab.

Jeragat

Assalamualaikum dan salam hormat buat semua..yang jauh mahupun dekat... 

Hakak suka straight to the point. Share penyebab kulit kita BERJERAGAT ! Siapa suka kan...


HormonSunburnProduct yang salahKurang penjagaanTIDAK memakai SUNSCREEN .
Haaaa...siapa yang jenis 1,2,3,4,@ 5? Siapa yang dah naik jeragat ?
Advice : Gunakan Moisturizing & Firming Serum selama 2 minggu (digosok sekitar wajah) Cleanser ( gel cleanser yakni cleanser terbaik untuk wajah) Mira Q Skin Lightening Cream.
Siang : Gunakan Multisphere Sunscreen  Day cream Mira Q.
Penggunaan yang berterusan dapat membantu masalah jeragat.
Okey..itu sahaja buat masa sekarang. Jom dapatkan Healin #AG2000  Call. Sms. Whatsapp 01132249289 InaHealin
Semoga kulit kembali sihat :)

Kulit Gebu Gebass

Assalamualaikum ...

Amboiii..cakap pasal kulit gebu gebasss raamai antara kita pasti suka kan... Cheq pun suka sebenaqnya..hihiii...

Petua ni prof Dato' laaa yang advice to all women yang nak Kulit Licin Gebu Gebas...

"SETIAP HARI...PASTIKAN GUNA SUNSCREEN UNTUK LINDUNGI KULIT WAJAH...KULIT LEBIH LICIN, GEBU DAN SEKATA...BEBAS JERAWAT..."

Betulll...dah tengok sorang demi seorang pengguna MULTISPHERE SUNSCREEN SPF 15 (with foundation) ni.. kulit lebih gebu...tak tipu hokayy...tak berkat rezeki menipu nih...
Boleh juga guna TINTED SUNSCREEN SPF 30... istiqamah guna setiap hari..walaupun didalam rumah...

Oklaaa...nanti kita cit chat lagi k..hakak pi dulu naa..
Take care.. ;)

Gamogen untuk dibeli

Assalamualaikum...
Yeah..kembali lagi...didoakan agar seluruh kaum muslimin dan muslimat dikurniakan kesihatan yang baik serta dilancarkan segala urusan & murah rezeki...sekiranya ada berhutang..semoga dipermudahkan untuk menyelesaikan hutang tersebut...
Aamiin...

Sekiranya ada diantara anda atau ahli keluarga yang kurang sihat...kemalangan...bersalin... atau ingin tingkatkan taraf kesihatan...
Jommm amalkan Gamogen...antara kandungan aktifnya adalah Gamodulin® yang bertindak memperbaharui sel-sel didalam tubuh kita... tubuh yang sihat pastinya akan terpancar sinar dari mata dan wajah kita...

Proses pembaharuan sel...sudah pasti akan mengambil masa...Jadi...amalkan pemakanan sihat yaa...

Sesudu Gamogen setiap pagi..setiap hari membantu kesihatan anda semua.. InShaaAllah...

Gamogen RM127.00
011 3224 9289 wassup/call/sms Ina.

GEMPARRR REJUSOL !

Image
Assalamualaikum...
Selamat sejahtera...

Didoakan agar anda semuaa dikurniakan kesihatan dan kecantikan seiring dengan putaran masa...

Bila blog bersawang..baru hakak timbui nooo... okehh...

Hari ni nak share pasal #Rejusol yang hensem nih...haaa...akak ada 3 case baru nih...haaaa.. kaluttt hati oooo...

Alhamdulillah...semua settle dengan baik ...
Rejusol the hero...tetapi.. perlu ingat...Kita semua..walaupun amalkan  S U P P L E M E N ... Tetap perlu ambil ubat seperti nasihat doktor...
Suplemen ni 'supply' @ sebagai makanan tambahan kepada nutrisi yang tidak lengkap dalam pemakanan seharian kita...

Rejusol best untuk Darah Tinggi + Kencing Manis, Strok, Masalah sendi dan lain2...

Hakak amik Rejusol...Alhamdulillah.. days 4.. peranakan dah kembali baik.. TETAPI.. masih perlu urutan tradisional selepas bersalin...

Apalagi nak habaq........hurmmm...
Okeh.. Rejusol ni..terkandung juga Gamodulin yang hanya eksklusif ada dalam produk keluaran House Of Healin. Fungsinya ?

Gamodulin ni ekstrak b…