Posts

House Of Healin Kulim

HOUSE OF HEALIN KULIMAssalamualaikum dan salam ceria buat semua... Alhamdulillah...semua sihat noooAkak nak share sikit. Lokasi outlet akak House Of Healin Kulim...kalau search kat google...boleh taip CINEN ENTERPRISE 😊 ... Cinen Enterprise milik bumiputera tau.  Pekerjanya akak sorang je buat masa ini. Dan usah bimbang...kita ada keluarkan zakat dan infaq ke rumah anak yatim , masjid dan sekolah tahfiz... doakan akak istiqamah naaaa... Lokasi kedai di Taman Kemuning, Kulim...dekat taman Selasih...sederet SOCSO, Anakku, Damirals Bread, Restoran Mutiara Junjung. Kalau nak maitu, call dulu
011 3224 9289 Ina Healin. Parking kat sini...mudah ja...tu..kat tepi jalan..depan kedai motor, ada satu pintu kecik lat pagar, buka selak..pastu masuk macam biasa. Kalau nasib baik, dapatla parking berbayar kat parking lot disini.Nak cerita lagi...akak ada buat COD untuk kawasan tertentu. Terutamanya...kawasan Kulim...dekat hospital pun akak boleh hantar..tiada masalah. Selain itu...untuk luar kawasa…

Prostat prostate

Masalah PROSTATE. Prostat.

Korang, semenjak tahun lepas...akak dapat ramai pelanggan yang mengalami masalah prostat.

Kebanyakkan berusia 45 tahun dan keatas. Bila sebut prostat. Kes ini tentulah dikalangan kaum adam atau lelaki.

Apa yang akak boleh advice...adalah dengan pengambilan makanan seimbang, minum banyak air kosong dan amalkan 2 sudu gamogen setiap hari... Selain itu, pengambilan ubat dan senaman secara teratur dapat menambahbaik kesihatan.

Bahayanya kes kes prostat ini gagal dikesan pada peringkat awal. Dan ada kes telahpun mendapat kanser prostat.

Usah bimbang sekiranya terasa sesuatu atau kelainan, terus berjumpa doktor anda. InshaAllah. Tidak ada penyakit yang tiada ubatnya..kecuali maut.


Salam kesihatan untuk semua.
Dari #kakHealin.
01132249289 untuk pesanan atau pertanyaan.


Pengalaman bersalin CEASER dengan Gamogen

Assalamualaikum...

Adakah anda seorang yang baru bersalin..bakal bersalin secara ceaser ? 

Kali ni akak nak share pengalaman dari beberapa pengamal #gamogen selepas bersalin. Seperti yang semua tahu...bahawa produk keluaran House Of Healin merupakan produk hasil kajian saintifik.  Oleh siapa ? Yaaa...betul oleh  Dato' Professor Dr. Hassan Yaakub.  Kajian selama 16 tahun bersama universiti tempatan dan antarabangsa ini membuahkan hasil yang baik. Maka terhasil lah #gamodulin iaitu ektrak bahan dari #gamat. Dalam setiap produk keluaran Prof, rata rata mengandungi elstrak gamat yang telah ditentukan nisbah atau peratusannya mengikut produk tertentu. Jadi..tidak perlu risau atau was was dengan produk keluaran House Of Healin.
Antara komen pengguna setelah mengamalkan Gamogen selepas bersalin ceaser.
1. Puan Su, Sedim, Kedah. (guru) Bersalin anak sulung. Pengambilan 3 botol gamogen selama 3 bulan berturut.. Selepas 2 hari bersalin. Badan lebih sihat, tidak ada gangguan terhadap penyusua…

Tompok Hitam, Kedutan, Kulit Kering ?

Image
Assalamualaikum...
Selamat pagi semua...istimewa buat suri rumah...

Nak kongsi sikit hari ini... khasnya untuk akak akak..adik adik... yang tak nak kulit ada tompok-tompok hitam serta kedutan pramatang...

Mulai hari ini...detik ini...tiap-tiap hari, sapukan TINTED SUNSCREEN SPF 30. Harganya hanya RM35.60 sahaja untuk 15 ml dan RM70.00 bagi 30ml.

Kecik-kecik cili api tau... sesiapa yang ada masalah kulit kering pun sesuai... Tak perlu risau... Produk keluaran House of Healin telahpun merupakan produk hasil kajian SAINTIFIK Prof. Dato' Hassan Yaakub.

Berapa lama kegunaan ?
Kebiasaannya antara 2-3 bulan untuk 15 ml. 30 ml pulak..lagi laa kan..

Selamat Berkesan Berkualiti
Kulit Bertompok, sensitif, kedutan serta kulit kering. 

Whatsapp 011 3224 9289

Gamogen ! Murah dan Berkualiti

Image
Healin Gamogen Emulsion 500ml
(MAL 15075005NC)

Assalamualaikum...Selamat Petang :)

Hasil penemuan dari teknologi bioperubatan, formula istimewa  yang mengandungi Stichopus Horrens extract (Gamodulin®),  Omega 3 & 6 dari Flaxseed oil, Chlorella Pyrenoidosa dan DL-alpha tocopherol (Vitamin E) sebagai bahan aktif. Gamogen, membantu merangsang dan menjana kesihatan secara menyeluruh dengan membantu merangsang dan menjana kesihatan secara menyeluruh dengan mempercepatkan proses rejuvenasi sel-sel badan agar lebih sihat dan bertenaga.  Ia juga membantu meningkatkan sistem pertahanan badan bagi melindungi dari masalah kesihatan.

Gamogen MYR 127.00 / perbtl 500ml
Postage RM8
2btl Gamogen RM250.00
Postage RM8/free gift
3 btl Gamogen MYR 380.00
FREE POSTAGE, FREE GIFT

Hubungi 011-32249289 Ina Healin
FB : House Of Healin Kulim @Cinen Enterprise
IG : Healin Online

House Of Healin THE POWER OF REJUVENATION

Image
House Of Healin
THE POWER OF REJUVENATION !

Assalamualaikum.
Ladies semua, ni nak bagitau. Tak lama lagi House Of Healin akan launch product baru tau...Tapi, rahsia lagi. 

Okeh. Produk Healin telah dipasarkan dibeberapa buah negara luar. Antaranya Thailand, Indonesia, Qatar dan akan datang Australia.

Alhamdulillah. Kepercayaan yang diberi tak mungkin disia siakan. Terima kasih Ya Allah.

Ladies #AG2000SKINCARE adalah antara yang terbaik. Dihasilkan setelah melalui kajian demi kajian menggunakan advance technology . Tahun demi tahun, Prof Dato Dr. Hassan sentiasa membuat penambahbaikkan keatas produk sedia ada demi menyediakan produk terbaik untuk kita kaum wanita terutamanya.

Opsss...AG2000 SkinCare juga boleh digunakan oleh Tuan-tuan, encik encik okey. 

Telah lebih 15 tahun produk House Of Healin dipasaran menyajikan anda pelbagai produk Kesihatan dan Kecantikan.


Sebarang pertanyaan atau pesanan hubungi saya #InaHealin 011 3224 9289

Errr..cantik tak logo baru ? ;) terima kasih tolong jawab.

Jeragat

Assalamualaikum dan salam hormat buat semua..yang jauh mahupun dekat... 

Hakak suka straight to the point. Share penyebab kulit kita BERJERAGAT ! Siapa suka kan...


HormonSunburnProduct yang salahKurang penjagaanTIDAK memakai SUNSCREEN .
Haaaa...siapa yang jenis 1,2,3,4,@ 5? Siapa yang dah naik jeragat ?
Advice : Gunakan Moisturizing & Firming Serum selama 2 minggu (digosok sekitar wajah) Cleanser ( gel cleanser yakni cleanser terbaik untuk wajah) Mira Q Skin Lightening Cream.
Siang : Gunakan Multisphere Sunscreen  Day cream Mira Q.
Penggunaan yang berterusan dapat membantu masalah jeragat.
Okey..itu sahaja buat masa sekarang. Jom dapatkan Healin #AG2000  Call. Sms. Whatsapp 01132249289 InaHealin
Semoga kulit kembali sihat :)