Posts

Servis Kami

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada semua.

Didoakan agar anda semua sihat dan berbahagia di hari minggu ini.  okeh... hari ini nak bagitahu anda semua bahawa kami menyediakan antara servis terpenting terutama bagi mereka yang sibuk , mereka yang tidak mepunyai transport atau pengangkutan, atau mereka yang "urgent" dan yang tinggal jauh dari outlet House Of Healin.
Servis yang dimaksudkan adalah :
1. Cash On Delivery   2. Online Order and payment
1. Cash On Delivery Untuk servis ini, stimewanya belian dengan kami... tiada cas penghantaran bagi sekitar Kulim dan kawasan berdekatan dengan pembelian bernilai RM100 dan keatas.
Bagi belian yang kurang cas yang minumum dikenakan ^____^ atau PERCUMA (ada terma dan syarat) Call / SMS /  Whatsapp 01132249289

2. Online Order and Payment Bagi servis ini. cas pos yang dikenakan antara RM 0.00 hingga RM 10 sahaja atau mengikut jumlah yang dikenakan oleh pihak Poslaju atau syarikat curier.  Whatsapp 01132249289

Promosi. Bagi servis ONLINE ORDER... …

Bersunat

Assalamualaikum...

Didoakan agar semua yang masih sudi singgah dan membaca coretan ini di kurniakan kesihatan dan dipermudahkan segala urusan dunia akhirat. Aamiin.


Walaupun duk bersawang blog ni. Moga hang pa semua tak bosan. Ok...jom ke topik kita. BERSUNAT

Ada sesiapa tak yang bersunat..masih belum pulih sepenuhnya ? Fakta...bersunat selepas 2 minggu akan pulih sepenuhnya. Yang kata 3 hari tu pun dah pulih juga. Cuma..buk7an sepenuhnya.

Malahan...ada diantara anak-anak ini secara tiba-tiba dijangkiti kuman dan ada nanah. Haaaaa...mesti dah ada yang berpengalaman macam ni kan...
Fakta...kes yang macam ni..selalunya berpunca dari kuman (penjagaan kebersihan) serta pilihan makanan.

Seram ooo...ye laa.. bila dah melibatkan bahagian anggota tubuh terpenting. Okey...
Untuk mengatasi masalah anak sunat lambat sembuh atau pulih...
Ibu bapa ada pilihan untuk membekalkan suplemen seperti  #zaniplus dan #lukano ... 

Amalkan secara konsisten disamping menjaga corak pemakanan serta penjagaan ke…

House Of Healin Kulim

HOUSE OF HEALIN KULIMAssalamualaikum dan salam ceria buat semua... Alhamdulillah...semua sihat noooAkak nak share sikit. Lokasi outlet akak House Of Healin Kulim...kalau search kat google...boleh taip CINEN ENTERPRISE 😊 ... Cinen Enterprise milik bumiputera tau.  Pekerjanya akak sorang je buat masa ini. Dan usah bimbang...kita ada keluarkan zakat dan infaq ke rumah anak yatim , masjid dan sekolah tahfiz... doakan akak istiqamah naaaa... Lokasi kedai di Taman Kemuning, Kulim...dekat taman Selasih...sederet SOCSO, Anakku, Damirals Bread, Restoran Mutiara Junjung. Kalau nak maitu, call dulu
011 3224 9289 Ina Healin. Parking kat sini...mudah ja...tu..kat tepi jalan..depan kedai motor, ada satu pintu kecik lat pagar, buka selak..pastu masuk macam biasa. Kalau nasib baik, dapatla parking berbayar kat parking lot disini.Nak cerita lagi...akak ada buat COD untuk kawasan tertentu. Terutamanya...kawasan Kulim...dekat hospital pun akak boleh hantar..tiada masalah. Selain itu...untuk luar kawasa…

Prostat prostate

Masalah PROSTATE. Prostat.

Korang, semenjak tahun lepas...akak dapat ramai pelanggan yang mengalami masalah prostat.

Kebanyakkan berusia 45 tahun dan keatas. Bila sebut prostat. Kes ini tentulah dikalangan kaum adam atau lelaki.

Apa yang akak boleh advice...adalah dengan pengambilan makanan seimbang, minum banyak air kosong dan amalkan 2 sudu gamogen setiap hari... Selain itu, pengambilan ubat dan senaman secara teratur dapat menambahbaik kesihatan.

Bahayanya kes kes prostat ini gagal dikesan pada peringkat awal. Dan ada kes telahpun mendapat kanser prostat.

Usah bimbang sekiranya terasa sesuatu atau kelainan, terus berjumpa doktor anda. InshaAllah. Tidak ada penyakit yang tiada ubatnya..kecuali maut.


Salam kesihatan untuk semua.
Dari #kakHealin.
01132249289 untuk pesanan atau pertanyaan.


Pengalaman bersalin CEASER dengan Gamogen

Assalamualaikum...

Adakah anda seorang yang baru bersalin..bakal bersalin secara ceaser ? 

Kali ni akak nak share pengalaman dari beberapa pengamal #gamogen selepas bersalin. Seperti yang semua tahu...bahawa produk keluaran House Of Healin merupakan produk hasil kajian saintifik.  Oleh siapa ? Yaaa...betul oleh  Dato' Professor Dr. Hassan Yaakub.  Kajian selama 16 tahun bersama universiti tempatan dan antarabangsa ini membuahkan hasil yang baik. Maka terhasil lah #gamodulin iaitu ektrak bahan dari #gamat. Dalam setiap produk keluaran Prof, rata rata mengandungi elstrak gamat yang telah ditentukan nisbah atau peratusannya mengikut produk tertentu. Jadi..tidak perlu risau atau was was dengan produk keluaran House Of Healin.
Antara komen pengguna setelah mengamalkan Gamogen selepas bersalin ceaser.
1. Puan Su, Sedim, Kedah. (guru) Bersalin anak sulung. Pengambilan 3 botol gamogen selama 3 bulan berturut.. Selepas 2 hari bersalin. Badan lebih sihat, tidak ada gangguan terhadap penyusua…

Tompok Hitam, Kedutan, Kulit Kering ?

Image
Assalamualaikum...
Selamat pagi semua...istimewa buat suri rumah...

Nak kongsi sikit hari ini... khasnya untuk akak akak..adik adik... yang tak nak kulit ada tompok-tompok hitam serta kedutan pramatang...

Mulai hari ini...detik ini...tiap-tiap hari, sapukan TINTED SUNSCREEN SPF 30. Harganya hanya RM35.60 sahaja untuk 15 ml dan RM70.00 bagi 30ml.

Kecik-kecik cili api tau... sesiapa yang ada masalah kulit kering pun sesuai... Tak perlu risau... Produk keluaran House of Healin telahpun merupakan produk hasil kajian SAINTIFIK Prof. Dato' Hassan Yaakub.

Berapa lama kegunaan ?
Kebiasaannya antara 2-3 bulan untuk 15 ml. 30 ml pulak..lagi laa kan..

Selamat Berkesan Berkualiti
Kulit Bertompok, sensitif, kedutan serta kulit kering. 

Whatsapp 011 3224 9289

Gamogen ! Murah dan Berkualiti

Image
Healin Gamogen Emulsion 500ml
(MAL 15075005NC)

Assalamualaikum...Selamat Petang :)

Hasil penemuan dari teknologi bioperubatan, formula istimewa  yang mengandungi Stichopus Horrens extract (Gamodulin®),  Omega 3 & 6 dari Flaxseed oil, Chlorella Pyrenoidosa dan DL-alpha tocopherol (Vitamin E) sebagai bahan aktif. Gamogen, membantu merangsang dan menjana kesihatan secara menyeluruh dengan membantu merangsang dan menjana kesihatan secara menyeluruh dengan mempercepatkan proses rejuvenasi sel-sel badan agar lebih sihat dan bertenaga.  Ia juga membantu meningkatkan sistem pertahanan badan bagi melindungi dari masalah kesihatan.

Gamogen MYR 127.00 / perbtl 500ml
Postage RM8
2btl Gamogen RM250.00
Postage RM8/free gift
3 btl Gamogen MYR 380.00
FREE POSTAGE, FREE GIFT

Hubungi 011-32249289 Ina Healin
FB : House Of Healin Kulim @Cinen Enterprise
IG : Healin Online