Posts

Showing posts from October, 2016

Rebut Peluang Dapatkan Novel Suri Hati Mr. Pilot Dari Cik Akak

Image
Rebut Peluang Dapatkan Novel Suri Hati Mr. Pilot Dari Cik Akak

"Kenapa aku nak sangat Novel Suri Hati Mr. Pilot"

Contest by blogger Cik Akak :)

Assalamualaikum...
Jom korang join contest ni... Bukan apa..For fun...asyik upload pasal kesihatan..sesekali kita join contest plak kan...

Sedikit detail contest:

" Peluang merebut Novel Suri Hati Mr. Pilot berlangsung 14 Oktober 2016 hingga 19 Oktober 2016 sahaja...Penyertaan tamat jam 12.00 malam - 19.10.2016. "


"Kenapa aku nak sangat Novel Suri Hati Mr. Pilot" 
Kenapa eyh nak sangat Novel Suri Hati Mr. Pilot. ? Sebenarnya...pernah berangan jadi Pilot dulu...jadi bila tak dapat jadi pilot...dapat suami keja pilot pun jadilaa...Ermm..tak dapat juga...ermm..dapat Novel pun jadilaa...Berangan..memang tak laa...mana tau ada tuah dapat novel tajaan Cik Akak..untungla...


MIRALIN - House Of Healin.

Image
Miralin

Kulit sensitif  ? Rosak akibat salah guna produk ? Perlukan sesuatu untuk memulihkan kulit wajah anda ?


Miralin diformulasi khusus untuk mempertingkatkan proses rejuvenasi kulit dan  pemulihan kulit. 
Mengandungi 100% kandungan klorofil asli dan sumber keperluan protein.
Miralin merupakan krim yang ideal untuk PEMULIHAN dan PENJAGAAN kulit.


RM 39.00 

Hubungi 011 3224 9288 / 011 3224 9289 INA Kos postage RM 6.00 Sem / RM 8.00 S/S / Labuan

Notis harga baru Produk Healin.

Image
MULAI OKTOBER 2016

Kanser Tahap 4 Sembuh Dengan Gamogen

Image
Kanser Tahap 4 Sembuh dengan amalkan Gamogen ?!

"Dah macam-macam ubat, dah macam-macam ikhtiar dah cuba. Tapi masih sama. Sebut saja dimana...semua dah pi.. duit ringgit tu tak boleh kira dah banyak keluaq. Keadaan sama juga. Makcik redha saja laa...Sampailaaa satu hari tu.. makcik suruh anak bawak makcik duduk depan tv. Anak makcik pun heret laa tilam , buka TV 3. Kebetulan masa tu Prof Datuk Dr Hassan tengah bercakap (program Rahsia Keajaiban Healin ) makcik tergerak nak cuba.. untuk kali vterakhir. Anak makcik telefon kat no telefon yang ada tu.. Itu yang makcik boleh amal Gamogen. Alhamdulillah...lepas 3 botol..makcik dah boleh bangun sapu-sapu sampah...
Dalam setahun macam tu.. pulih dah.. rasa lebih sihat...memang tak sangka...kanser pun dah tak ada...dulu..nak angkat tangan pun tak boleh.
Kawan-kawan kat kampung ni..ada yang jadi macam makcik. Tapi...tak sembuh..ada yang meninggal dah... Bila tanya..rupanya depa ambik sebotoi saja untuk cuba. " makcik Khatijah, bekas pen…

Gamogen atau Zaniplus Pilihan Ibu selepas Bersalin ?

Image
GAMOGEN atau ZANIPLUS

Mana satu pilihan ibu selepas bersalin ?
Sama ada Ceaser atau Normal...Jom akak ceritakan pengalaman akak sendiri...

2009. Ini anak pertama...Hensem boy... 3.46 kg , bersalin Normal..Alhamdulillah...
Masa ni amik Gamogen...atas nasihat sil... :) pengalaman bersalin anak sulung ? urghh..tak terungkap dengan kata-kata...kan..... Luka cepat sembuh... Badan rasa segar dan sihat bertenaga dan satu lagi...peranakan cepat kecut... 

2010. Anak ke dua. Baby boy juga :) ...Alhamdulillah... selamat melahirkan baby boy dengan berat 3.8 kg secara normal... memang kena epi juga time nih sebab baby beso...
Anak ke dua ni..amik Zaniplus pulak...nak merasa kesannya sendiri... Ok juga... Cuma...jahitan yang panjang..ambil sedikit masa ...yang ini...2 botol Zaniplus...

2016. Alhamdulillah... Preggy dan selamat bersalin anak ke 3... Kali ni baby girl ... Dah ada kawan akak... 2.7kg Normal dan kena induce. Kali ni leaking dan bersalin awal 36 week... kali ni merasa makan Rejusol...sebab itu…

HALAL HEALIN

Image
BEST HALAL SAINTIS
Assalamualaikum dan salam sejahtera... Semoga semuanya dalam keadaan baik dan sihat sejahtera. HALAL... Suplemen Healin sejak dulu diketahui dibuat, dianalisis, diselidik oleh seorang SAINTIS MELAYU. Prof Datuk DR Hassan Yaakub.  Hari ni akak nak share Sijil Halal TERBARU.



DIANUGERAHKAN SEBAGAI TOKOH HALAL SCIENTIST.

Alhamdulillah...produk Healin telah membantu dalam kesembuhan pelbagai jenis penyakit ramai orang dengan dari Allah SWT...

Call . sms . wassup 
011 3224 9289 / 011 3224 9288 INA
HOUSE OF HEALIN Taman Kemuning, Kulim , Kedah
@Cinen Enterprise ( INA )