Posts

Showing posts from January, 2018

House Of Healin Kulim

HOUSE OF HEALIN KULIMAssalamualaikum dan salam ceria buat semua... Alhamdulillah...semua sihat noooAkak nak share sikit. Lokasi outlet akak House Of Healin Kulim...kalau search kat google...boleh taip CINEN ENTERPRISE 😊 ... Cinen Enterprise milik bumiputera tau.  Pekerjanya akak sorang je buat masa ini. Dan usah bimbang...kita ada keluarkan zakat dan infaq ke rumah anak yatim , masjid dan sekolah tahfiz... doakan akak istiqamah naaaa... Lokasi kedai di Taman Kemuning, Kulim...dekat taman Selasih...sederet SOCSO, Anakku, Damirals Bread, Restoran Mutiara Junjung. Kalau nak maitu, call dulu
011 3224 9289 Ina Healin. Parking kat sini...mudah ja...tu..kat tepi jalan..depan kedai motor, ada satu pintu kecik lat pagar, buka selak..pastu masuk macam biasa. Kalau nasib baik, dapatla parking berbayar kat parking lot disini.Nak cerita lagi...akak ada buat COD untuk kawasan tertentu. Terutamanya...kawasan Kulim...dekat hospital pun akak boleh hantar..tiada masalah. Selain itu...untuk luar kawasa…