Posts

Showing posts from April, 2017

Kulit Gebu Gebass

Assalamualaikum ...

Amboiii..cakap pasal kulit gebu gebasss raamai antara kita pasti suka kan... Cheq pun suka sebenaqnya..hihiii...

Petua ni prof Dato' laaa yang advice to all women yang nak Kulit Licin Gebu Gebas...

"SETIAP HARI...PASTIKAN GUNA SUNSCREEN UNTUK LINDUNGI KULIT WAJAH...KULIT LEBIH LICIN, GEBU DAN SEKATA...BEBAS JERAWAT..."

Betulll...dah tengok sorang demi seorang pengguna MULTISPHERE SUNSCREEN SPF 15 (with foundation) ni.. kulit lebih gebu...tak tipu hokayy...tak berkat rezeki menipu nih...
Boleh juga guna TINTED SUNSCREEN SPF 30... istiqamah guna setiap hari..walaupun didalam rumah...

Oklaaa...nanti kita cit chat lagi k..hakak pi dulu naa..
Take care.. ;)

Gamogen untuk dibeli

Assalamualaikum...
Yeah..kembali lagi...didoakan agar seluruh kaum muslimin dan muslimat dikurniakan kesihatan yang baik serta dilancarkan segala urusan & murah rezeki...sekiranya ada berhutang..semoga dipermudahkan untuk menyelesaikan hutang tersebut...
Aamiin...

Sekiranya ada diantara anda atau ahli keluarga yang kurang sihat...kemalangan...bersalin... atau ingin tingkatkan taraf kesihatan...
Jommm amalkan Gamogen...antara kandungan aktifnya adalah Gamodulin® yang bertindak memperbaharui sel-sel didalam tubuh kita... tubuh yang sihat pastinya akan terpancar sinar dari mata dan wajah kita...

Proses pembaharuan sel...sudah pasti akan mengambil masa...Jadi...amalkan pemakanan sihat yaa...

Sesudu Gamogen setiap pagi..setiap hari membantu kesihatan anda semua.. InShaaAllah...

Gamogen RM127.00
011 3224 9289 wassup/call/sms Ina.

GEMPARRR REJUSOL !

Image
Assalamualaikum...
Selamat sejahtera...

Didoakan agar anda semuaa dikurniakan kesihatan dan kecantikan seiring dengan putaran masa...

Bila blog bersawang..baru hakak timbui nooo... okehh...

Hari ni nak share pasal #Rejusol yang hensem nih...haaa...akak ada 3 case baru nih...haaaa.. kaluttt hati oooo...

Alhamdulillah...semua settle dengan baik ...
Rejusol the hero...tetapi.. perlu ingat...Kita semua..walaupun amalkan  S U P P L E M E N ... Tetap perlu ambil ubat seperti nasihat doktor...
Suplemen ni 'supply' @ sebagai makanan tambahan kepada nutrisi yang tidak lengkap dalam pemakanan seharian kita...

Rejusol best untuk Darah Tinggi + Kencing Manis, Strok, Masalah sendi dan lain2...

Hakak amik Rejusol...Alhamdulillah.. days 4.. peranakan dah kembali baik.. TETAPI.. masih perlu urutan tradisional selepas bersalin...

Apalagi nak habaq........hurmmm...
Okeh.. Rejusol ni..terkandung juga Gamodulin yang hanya eksklusif ada dalam produk keluaran House Of Healin. Fungsinya ?

Gamodulin ni ekstrak b…